Algemene voorwaarden bruiloft

ESF | T+E | HR-8

Bij het maken van een afspraak gaat de klant akkoord met de hieronder beschreven algemene voorwaarden.

Betaling

De klant ontvangt, na het bevestigen van de bruiloft de gegevens voor de aanbetaling. Door dit bedrag te betalen gaat u akkoord met de algemene voorwaarde en is de bruiloft defintief geboekt. Een maand voor de bruiloft ontvangt u een factuur met het resterende bedrag. 50% hiervan moet uiterlijk 2 weken voor de bruiloft betaald zijn. De overige 50% met eventuele extra kosten, gemaakt tijdens de dag zelf (altijd in overleg) moeten uiterlijk 2 weken later betaald zijn.

De klant dient het bedrag binnen de gestelde betalingstermijn te betalen. De betalingstermijn staat onderaan de factuur vermeld.

De klant dient de factuur te controleren op onjuistheden, voordat deze de factuur betaalt.

Pas na betaling van de volledige factuur ontvangt men alle foto’s.

Producten

De door Elsa Schaddelee Fotografie geselecteerde fotobestanden worden geleverd op een USB stick of digitaal. De foto’s worden geleverd, wanneer de betaling binnen is bij Elsa Schaddelee Fotografie.

De klant ontvangt de geselecteerde bestanden op hoge resolutie, nadat deze bewerkt zijn door de fotograaf. De fotograaf levert geen RAW-bestanden.

Het weghalen of aanpassen van elemente d.m.v. photoshop is niet inbegrepen bij de prijs en zal indien men dit wenst extra worden berekend op basis van de wensen.

Elsa Schaddelee Fotografie is niet verantwoordelijk wanneer de kleur van het eindproduct afwijkt van de kleurweergave op het beeldscherm van de klant, omdat op zijn/haar beeldscherm de helderheid en kleur anders ervaren kan worden indien deze niet gekalibreerd is.

De Fotograaf heeft het recht om alles dat bij een opdrachtovereenkomst niet uitdrukkelijk is omschreven naar eigen technisch en creatief inzicht uit te voeren.

De klant dient zelf zorg te dragen voor het afdrukken van de foto’s. Elsa Schaddelee Fotografie kan eventueel wel advies geven in de keuze van een leverancier.

Levering

Binnen 1 week na de bruiloft ontvangt u een sneak peek van +- 20 foto’s, tenzij anders overeen gekomen. Binnen 6 tot 8 weken zullen de rest van de foto’s volgen. Deze foto’s zullen pas geleverd worden na betaling.

Prijzen

De actuele prijzen voor een fotosessie en eventuele reiskosten staan vermeld op de website van Elsa Schaddelee Fotografie. De klant is op de hoogte van dit bedrag voordat de fotoshoot plaatsvindt.

Eventuele prijsstijgingen zijn onder voorbehoud van Elsa Schaddelee Fotografie.

Auteursrecht

Elsa Schaddelee Fotografie behoudt ten alle tijde het auteursrecht. De klant krijgt het gebruiksrecht over de geleverde foto’s. De klant heeft het recht tot het gebruik van de foto in privésfeer. Het is niet toegestaan de foto’s te gebruiken voor commerciële of non-profit bedrijven of publicatie in gedrukte media.

Wanneer de klant foto’s wil delen op social media of andere plaatsen op internet, mag men dit alleen doen onder vermelding van de naam van de fotograaf met link naar de website (www.elsaschaddelee.nl) of haar FB of instagram account.

Wanneer een klant de foto’s wel wil gebruiken voor bedrijfsmatige doeleinden, dient dit van te voren
afgesproken te worden met Elsa Schaddelee Fotografie.

Het is niet toegestaan de ontvangen digitale bestanden op internet te plaatsen in een andere bewerking dan Elsa Schaddelee Fotografie deze heeft aangeleverd. De klant geeft Elsa Schaddelee Fotografie toestemming de gemaakte foto’s te gebruiken als promotiemateriaal op internet (bijv. website en/of social media) of drukwerk (bijv. flyers). De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of restitutie.

Wanneer de klant niet wil dat de foto’s op het internet gepubliceerd worden, dient hij/zij dit nadrukkelijk van te voren aan te geven aan Elsa Schaddelee Fotografie.

Aansprakelijkheid

De Fotograaf is niet aansprakelijk voor enige schade welke voor de Wederpartij is ontstaan, tenzij er sprake is van grove schuld of opzet aan de zijde van de Fotograaf of door hem ingeschakelde personen. De aansprakelijkheid is in elk geval beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag, dan wel, indien en voor zover er sprake is van een verzekerde schade, tot de hoogte van de onder de verzekering feitelijk uitgekeerde somma.

Schade

Indien er schade ontstaat aan de apparatuur van Elsa Schaddelee Fotografie op lokatie door toedoen van de klant, dan zullen de kosten op de klant verhaald worden.

Persoonsgegevens

Elsa Schaddelee Fotografie zal in geen geval persoonlijke gegevens (zoals adres, geboortedatum, telefoonnummer, e‐mailadres) publiceren of doorgeven aan derden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.