Over

Over4

‘She realized that home wasn’t a place. It was here, safe in his arms.’

Ik geloof in liefde. Echte, oprechte liefde. Twee mensen die niet zonder elkaar verder willen. Die samen oud willen worden, omdat er simpel weg geen andere optie is. Ze houden van elkaar. Een liefde die doet vragen om een prachtige huwelijksdag. Vol emotie, familie en vrienden, liefde, gezelligheid en vooral een heerlijk ontspannen dag, omgeven door een mooie aankleding. Dat mogen vast leggen, dat maakt mij gelukkig!

Ik ben Elsa Schaddelee, 22 en getrouwd met Gideon. Ik ben een echte dromer en details & mooi licht doen mijn hart sneller slaan. Liefde tussen mensen maakt me enorm blij. Uiteindelijk is de weg naar fotografie een kleine stap geweest, maar duidelijk een stap in de goede richting. Want wat wordt ik hier blij van! En met heel veel plezier leg ik dan ook graag jullie liefde voor elkaar vast. Als stel, familie, vrienden of jullie liefde voor de kleine baby.

Mijn stijl wil ik ook wel omschrijven als romantisch, zacht en een tikkeltje editorial. Ik hou van spontaniteit, maar pas graag net dat kleine detail aan voor de mooiste foto’s. Een combinatie die spreekt tot de verbeelding.

Pak lekker een kopje thee, kijk rond op mijn website en snuffel even rond op Facebook & Instagram. Word je hier gelukkig van? Stuur dan snel een mailtje naar info@elsaschaddelee.nl voor meer informatie!

Pssst. Ga je trouwen in 2015 en zou je mij graag als fotograaf willen? Leuk! Wacht alleen niet te lang met informatie aanvragen & voorkom dat je datum al geboekt is. {Maanden juni & juli zitten al volgeboekt}

Liefs, Elsa

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt door Lotte Manou.


[one_third padding=”0 20px 0 0″]Investering

De kosten voor bruidsfotografie begint bij €890 voor 6 uur fotografie. Een portret, loveshoot of newbornshoot kost €130. Voor een familyshoot is dit €150. De prijzen zijn exclusief reiskosten.

De maanden mei tot half augustus zitten al vol geboekt.[/one_third]

[one_third padding=”0 10px 0 15px”]Vendors

Naast fotografie, kan ik u ook adviseren bij het vinden van vendors met wie ik regelmatig samenwerk. Ben je op zoek naar een bloemist, visagist of wil je jouw bruiloft die speciale touch geven met mooie decoraties? Stuur gewoon een mailtje en ik help je graag.[/one_third]

[one_third_last padding=”0 5px 0 30px”]Contact

Elsa Schaddelee Fotografie + Ontwerp
Molendijk 10a
3466 NB Waarder

info@elsaschaddelee.nl
06 – 14 33 28 24

Volg mij op:
facebook-ico twitter-ico instagram-ico pinterest-ico[/one_third_last]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.