Wedding

Wat leuk dat jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd. Voordat het daadwerkelijk zo ver is gaan er enorm veel voorbereidingen aan vooraf. Een van die dingen is het zoeken van een fotograaf om jullie prachtige dag vast te leggen.
Ik wil jullie adviseren om bij het zoeken van een fotograaf op te letten wiens stijl bij je past. Er zijn veel verschillende fotografen en iedereen fotografeert op zijn eigen wijze. Word jij helemaal blij van de foto’s die je voorbij ziet komen bij mij? Dan zijn wij wellicht een goed team!

Hoe gaan we te werk?

Vooraf
// Wanneer je geïnteresseerd bent, neem je contact met me op zodat we kunnen kijken of ik nog beschikbaar ben op de datum die jullie in gedachten hebben.
// Als dat het geval is bespreken we per mail het e.a. zoals hoeveel uur heb je in gedachten, willen jullie een bedankkaartje etc. zodat ik vervolgens een (vrijblijvende) offerte op maat kan maken.
// Wanneer jullie de offerte ontvangen hebben zet ik de bruiloft in optie en hoor ik graag binnen 2 tot 3 weken of jullie een besluit genomen hebben.
// Als jullie besluiten voor mij te kiezen dan bespreken we de offerte wat uitgebreider, zet ik de bruiloft definitief en plannen we een kennismakingsgesprek en eventueel de loveshoot in.
// Tijdens het kennismakingsgesprek nemen we de dag en alles er omheen uitgebreid door, zodat beide partijen helder hebben wat er nog moet gebeuren met de voorbereidingen en dat ik weet hoe jullie dag er tot in detail uit komt te zien. Zo kan ik goed voorbereid te werk gaan op jullie trouwdag.
// Het voorbereidingsformulier dat we tijdens het kennismakingsgesprek invullen ontvangen jullie ook digitaal, zodat jullie zelf ook alles bij de hand hebben voor bijv. de ceremoniemeester etc.
// Ongeveer een à twee weken voor de bruiloft hebben we nog even contact om te kijken of er nog wijzigingen zijn en voor je het weet is het moment dan ook echt daar!

De dag zelf
// Op het door ons samen afgesproken moment sta ik (meestal bij de bruid thuis) klaar. Vanaf dit moment gaat het voor mij beginnen en mag ik jullie mooie dag en jullie liefde voor elkaar vastleggen, gedurende het afgesproken aantal uur dat ik aanwezig zal zijn.

Na de dag
// Ongelofelijk! Het is alweer voorbij. Wat gaat zo’n dag toch snel! Maar – jullie kunnen gelijk al even na genieten, want ik probeer binnen 1 tot 2 dagen een sneak peek van een paar foto’s op facebook en eventueel op mijn blog te plaatsen. Zo kunnen jullie & jullie gasten – of mensen die er niet bij waren maar wel graag willen weten hoe het was, gelijk even mee kijken!
// Ik streef er naar om jullie foto’s binnen 7-9 weken af te leveren, maar dit is wel onder voorbehoud. In het hoogseizoen (van mei tot en met september) wil dit nog wel eens iets langer duren, omdat het dan enorm druk is. De bruiloften die ik fotografeer worden allemaal op volgorde van datum bewerkt.
// Hoera! Jullie foto’s zijn klaar. Met een leuk kleinigheidje erbij ontvangen jullie de foto’s op USB bij jullie in de brievenbus. (Natuurlijk kunnen jullie er ook voor kiezen om ze op te komen halen & gelijk al wat foto’s te bekijken terwijl we nog even gezellig nababbelen, wees van harte welkom!) Nu kunnen jullie heerlijk nagenieten van deze prachtige dag.
// Wil ik een blog plaatsen met jullie foto’s? Dan ontvangen jullie eerst nog even een linkje zodat jullie hem zelf eerst kunnen bekijken. Graag ontvang ik wel graag zo snel mogelijk een akkoord zodat ik de blog live kan zetten.
// Genieten jullie zo van alle foto’s en hebben jullie besloten dat jullie er eigenlijk wel een album van willen? Dat kan! (Je kunt dit ook besluiten voor de bruiloft uiteraard.) Samen bespreken we hiervoor alle details en een poosje later kan je alle foto’s aan vrienden en familie laten zien in een mooi album!

Wil je graag weten of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Stuur een mail naar: info@elsaschaddelee.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.