Wedding investment

“I have found the one whom my soul loves” [songs of solomon 3:4]

 

Investment 4

 

Wedding investment

 

Jullie zoektocht is begonnen. Van harte gefeliciteerd! Hoe fijn is het om weg te dromen bij al die prachtige bruiloften die al zijn geweest? Inspiratie op te doen? Ideeën verzamelen voor de dag van jullie leven. Een dag vol liefde, emotie, geluk, persoonlijke woorden en waarschijnlijk ook lekker eten. Een dag waarin jullie liefde voor elkaar wordt gevierd. Een dag die jullie verhaal verteld. Het begin van jullie verdere leven samen.

Het maakt mij ontzettend blij om deze herinneringen voor je vast te leggen. Herinneringen waar je jaren later met een glimlach op wil terug kijken. Die je wilt delen met je kinderen, misschien zelfs later kleinkinderen. (Dat klinkt gek hé? Haha) Foto’s die het verhaal van jullie liefde vertellen.

Ik kan niet wachten om jullie verhaal te horen en jullie beter te leren kennen. Jullie enthousiaste verhalen over deze bijzondere dag te horen. Mee te leven met dit proces. Ik ben niet alleen jullie fotograaf, maar ook jullie vriendin. Heerlijk vind ik het als bruidjes (of bruidegommen. ;)) me enthousiast mee nemen in hun voorbereidingen. Of soms om advies vragen. Met inmiddels meer dan 30 bruiloften help ik jullie natuurlijk graag aan leuke adresjes voor jullie aankleding, bloemen, muziek etc.

Wanneer de dag dan zover is vier ik dit feestje gewoon met jullie mee. Ik ben er voor jullie en voor jullie gasten. Ik geniet van jullie liefde voor elkaar en doe mijn uiterste best om jullie verhaal zo goed en zo mooi mogelijk te vertellen.

De investeringen voor een bruiloft begint bij 6 uur voor €1445,-. Omdat ik geloof in het totale pakket zit hier ook standaard een prachtig minialbum bij geleverd van 15 x 15. Zo wordt jullie verhaal altijd doorverteld, ook als je geen album afneemt. Wordt je hier enthousiast van en spreekt mijn stijl jullie aan? Stuur dan snel een berichtje.

One comment

Comments are closed.