Maak kennis met gepassioneerde vendors voor jullie trouwdag!

header nieuwsbrief

Een van de dingen waar ik ontzettend blij van wordt is delen. Kennis en liefde delen. Begin februari had ik een gesprek met een bruidspaar en ze vroegen mij of ik toevallig nog leuke leveranciers wist voor hun trouwdag. Die vraag gaf mij de doorslag om het idee wat ik al een tijd had door te zetten en het magazine te maken wat nu voor jullie ligt. Als fotograaf kom ik ontzettend veel enthousiaste, gepassioneerde vendors tegen, die jullie dag nog meer eigen kunnen maken. Vendors, die jullie misschien niet 1,2,3 kennen, maar die wel precies dat hebben waar jullie naar opzoek zijn.

Wat kreeg ik veel positieve en leuke reacties terug van vendors. Allemaal hebben ze hun uiterste best gedaan om jullie wat meer inzicht te geven in wie zie zijn, hun bedrijf en met liefde delen ze ook wat tips.

Ga er dus lekker voor zitten, pak een kop muntthee en een stukje taart en geniet. En wie weet vinden jullie in dit magazine dé vendor voor jullie dag.

Op de hoogte blijven van Elsa Schaddelee Photography? Volg me of schrijf je in op mijn nieuwsbrief! Via de nieuwsbrief ben je als eerste op de hoogte van dit soort speciale nieuwtjes, ontvang je tips en soms gewoon wat liefde om een nieuwe dag geïnspireerd in te gaan. Schrijf je bij de sidebar in!